Recenze na dětské bačkory a domácí obuv
Dětské bačkory a domácí obuv podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Dětské bačkory a domácí obuv podle nejoblíbenějších výrobců.
Hezké,příjemné na nošení, teploučké.
Větrání je i v podrážce (sice nevím jako moc se bota odvětrá přes vložku ale určitě to neuškodí).Zapínání na suchý zip mi přijde nejoptimálnější, dítě si botu utáhne podle potřeby a dobře se obouvají oproti papučím s gumičkou..
Přidáno: 18. září 2023
(naposledy upraveno 18. září 2023)
Zakoupeno v CervenyTulipan.cz
Velikostně jsou menší. Dcera má nohu mezi 34-35 a 35, které jsem objednala jsou jí malé. Lepší asi objednávat je větší.
Dcera chtěla koníky nq backůrkách. Předchozí se ji rychle zničili a tak jsme vybrali tyto. S nimi je dcera spokojená. Hezky si je zvládne nandat sama a nikde jí netlačí. Velká spokojenost.
Bačkory značky Fare kupuji opakovaně. Syn má velmi úzkou nohu a malokteré bačkory mu padnou. Tyto po zapnutí opravdu dobře sedí, nevyzouvají se za chůze. Navíc v porovnání s jinými značkami, které jsme zkoušeli, opravdu vydrží, ani jednou se nestalo, že by se rozlepily nebo jinak zničily při každodenním používání. Ideální do školky.
Pěkné barefoot bačkory, které krásně sedí a za rozumnou cenu.
Botky koupeny jako prezůvky do 1. tř.Jsou krásné a perfektně sedí na její širší nožku..Dcera spokojená..
Hodně místa pro prsty, hezky obepnou kotník, ale pro syna úzké přes boky, kde je sešitá látka, měl by otlačenou nohu, vracela jsem.
Pěkně drží na noze, neklouzavá podrážka
Maly nosi RAKy rad. Su lahunke, lahko sa mu obuvaju aj vyzuvaju. Vyzeraju stylovo-kusok retro (ja som nosila do skolky podobne). Fakt spokojnost.